Kisfaludy Pályázat


Kedvezményezett neve: Sallerné Horváth Katalin
Támogatott projekt címe: 7133 Fadd Alvég u.
Pályázat azonosító száma:   NTAK: EG19007406
Szerződött támogatás összege: 3.000.000 Ft
Támogatás mértéke: 100%
Támogatott projekt befejezési dátuma : 2020. December 18

A támogatott projekt a Kisfaludy
Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósult meg

2020.07.16.-án a Kisfaludy Szálláshely fejlesztési Konstrukció – magán szálláshelyek és egyéb szálláshelyek fejlesztése TFC-M-1.1.2-2020 felhívásra benyújtott kérelmünket sikeresen elbírálták, így 3.000.000 Ft vissza nem térítendő pályázati összeget nyertünk.

A pályázat során megvalósuló fejlesztéseink vendégeink kényelmét szolgálják. A teljes ház falainak vízszigetelése injektálással, tiszta száraz levegőt biztosít az egész épületben. Megszűnt a dohos szag, a nedves levegő a házban, ez nagyban növeli vendégeink konfort érzetét.

A házban fűtést alakítottunk ki, így egész évben fogadhatjuk a vendégeket. A kazán és a villanytűzhely beállításához bővítenünk kellett a villanyhálózatot. Több konnektor kialakításával a modern elektronikai eszközök töltése kényelmesebbé válik a vendégeink számára.

A konyhában a teljes ajzat, beton borítást, majd szigetelést, végül könnyen tisztítható új hidegburkolatot kapott. A falon lévő csempe növeli a helyiség esztétikai megjelenését. Új kerámia lapos tűzhelyünkön könnyebb a főzés

Ezeken kívül a kültéren is sikerült javítanunk a régi törött betonjárdát. Az udvar Duna felöli oldalán elhelyezkedő kis kiülő teraszunkra vásároltunk egy új időjárásálló ülőgarnitúrát.

Örülünk a fejlesztéseknek, amellyel vendégeink nagyobb kényelemben vehetik igénybe szálláshelyünket. Reméljük minél több Kedves Vendéggel oszthatjuk meg szálláshelyünk adta csodálatos élményeinket!