Házirend

Célunk, hogy biztosítsuk az Ön kellemes pihenését és elkerüljük az esetleges félreértéseket, ezért szeretnénk, ha megismerkedne házirendünkkel!

A foglalásnál feltételezhető, hogy Ön ismeri, és elfogadja ezt a házirendet, valamint, hogy az betartásra kerül.

A vendégházunkat magánszállás keretein belül működtetjük

 1. Érkezéskor a vendég köteles a szállásadónak átadni adatfelvétel miatt a személyes dokumentumait (útlevél vagy szemelyi igazolvány, lakcímkártya), és a helyszínen fizetendő összeget. Vendégeink a szobákat csak a teljes részvételi díj kifizetése, és személyigazolványának, vagy egyéb kormány rendeletben meghatározott hivatalos okiratának bescannelése után foglalhatják el!
 2. A teljes részvételi díj alatt az előre lefoglalt napokat értjük, abban az esetben ha úgy döntenek, az itt tartózkodást előbb szakítják meg, nem áll módunkban a pénzt visszafizetni.
 3. A szállás az érkezés napján 14.00 óra után lehet elfoglalni. Pontos érkezését egyeztesse kapcsolattartónkkal a tájékoztató e-mail-ben megadott telefonszámon.
 4. A távozás napján 10.00-ig kell elhagyni a szálláshelyet,  ellenkező esetben felárat számolunk fel.
 5. Vendégeink érkezéskor 1 db bejárati ajtó és 1 db kapu kulcsot is kapnak, hogy szabadon közlekedhessenek. A szálláson található a csónak lakat kulcsa. A távozáskor ezt kérjük kapcsolattartónknak átadni
 6. Kisállatot nem áll módunkban szálláshelyünkön fogadni!
 7. A szálláshelyen csak a bejelentett vendégek tartózkodhatnak.
 8. A csendrendeletre való tekintettel kérjük, mindenféle zajos tevékenységet legyenek szívesek mellőzni!
 9. A szálláshelyen dohányozni tilos, csak az udvaron megengedett. (Elektromos cigarettára és IQOS-ra is vonatkozik!) A csikkeket kérjük, az erre a célra fenntartott hamutartókba szíveskedjenek eldobni.
 10. A szobákban hagyott személyes tárgyakért felelősséget nem vállalunk!
 11. A vendég felelős a saját viselkedéséért a házban és annak környékén,  az esetleges balesetért maga viseli a következményeket.
 12. Kérjük, hogy figyeljenek a rendre, óvják a ház berendezését, és azokat ne vigyék ki a házból se az udvarra, se a partra. (pl: törölköző, kispárna, takaró)! A nappali szekrényében található takarók arra szolgálnak, hogy kint is használhatják őket. A folyosón lévő párnatartóban találják meg a kinti ülőpárnákat. Kérjük kint ezeket használják!
 13. A szálláshely elhagyásakor, kérjük zárják el a vizet, villanyt, csukják be az ablakot, és zárják be az ajtót!
 14. A szobákba tilos bevinni bármiféle gyúlékony anyagot, eszközt!
 15. Távozáskor a szobákat átnézzük, de ha takarításnál észleljük a károkat, akkor e mail-ben fotóval rögzítve elküldjük és az esetleges károk okozása esetén, az ebből fakadó költségeket a szállás területén okozott kárt a károkozó, vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.
 16. Kérjük vendégeinket, hogy a szobákban ne étkezzenek! Étkezésre használják a konyhát, melyet kérjük, tartsanak tisztán! Mindenki köteles maga után elmosni a használt edényeket, evőeszközöket, a grillt a faszéntől, hamutól mentesíteni, a grillrácsot letisztítani, a bográcsot elmosni.
 17. A padlószőnyeggel borított szobákba, kérjük cipővel ne lépjenek be.
 18. Kérjük a kazánhoz és az ahhoz tartozó kapcsolókhoz ne nyúljanak, mert azt csak szerelő tudja visszaállítani, amelynek költségét a vendégnek kell állnia abban az esetben, ha elállítja!!!
 19. Vendégházunkban szelektíven gyűjtjük a hulladékot! Kérjük, a műanyagot, alumíniumot és papírt az e célra kihelyezett sárga és kék tetejű kukákba vegyesen helyezzék.
 20. Fenntartjuk a jogot a vendégkörünk megválogatására. Ittas állapotú, agresszív hajlamú vendégeket nem fogadunk!
 21. A tulajdonos jogában áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet és ha megbontja a békét.
 22. A házirend megsértése esetén, a szállás lemondásra kerülhet. Ebben az esetben a vendégnek nem áll módunkban visszafizetni az esetlegesen fennmaradó napokat.
 23. A szállás igénybevételével magától értetődik, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat.
 24. Bármilyen meghibásodást észlel, kérjük azonnal, haladéktalanul jelezze a megbízott személynek vagy a tulajdonosnak telefonon.

Horváth Éva: 06-30 214-5054

Saller Zsolt Sándor 06-30-636-0074

Sallerné Horváth Katalin 06-30-324-4735

Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánunk!