Foglalási és lemondási feltételek

Foglalás és ajánlatkérés 

 Kizárólag e-mailben történhet. Telefonon, illetve közösségi oldalainkon érkezett érdeklődésekre kizárólag információt tudunk nyújtani. Az általunk küldött árajánlat írásban történő elfogadása, illetve a bekért előleg határidőig történő megérkezése után egy e-mailt küldünk a foglalás visszaigazolásáról, amely időponttól a foglalás jogszerűnek minősül.

A foglalás írásbeli visszaigazolásunkat követően válik garantálttá. A Süllőfészek 8 fő elszállásolására alkalmas. Minimum foglalható éjszakák száma: 2.Kiemelt időszakban (ünnepnapok) a minimum éjszakák száma: 3

Kisállatot nem tudunk fogadni!

A foglalás garantálásához 10.000 Ft foglaló megfizetése szükséges, melyet a visszaigazolás kiküldésétől számított 3 munkanapon belül kell megfizetni. Az foglaló fizetésére csak banki átutalással van lehetőség. Amennyiben az összeg nem érkezik meg vendégházunk számára, úgy a foglalást semmisnek tekintjük, és töröljük rendszerünkből.  Az előleget a következő számlaszámra várjuk:

Sallerné Horváth Katalin

OTP Bank Zrt

11773425-04547639-00000000

közleménybe kérjük a foglaló személy nevét és a foglalás időpontját feltüntetni. Az előleg megérkezéséről, és a foglalás visszaigazolásáról e-mailt és elektronikus számlát küldünk. Foglalása ezt követően válik garantálttá. A szálláshely árának fennmaradó részét 30 nappal érkezés előtt kérjük utalni. A szálláshely lemondása esetén,  ez az összeg a foglalási időpont előtt legkésőbb 3 héttel 75%-ban, 2 héttel előtte 50%-ban, 1 héttel előtte pedig nem kerül visszafizetésre.

Amennyiben a Vendég írásban nem mondja le foglalását, de az érkezés napján nem jelenik meg, úgy a befizetett előleg / szállásdíj a Vendégház tulajdonába kerül szolgáltatás nyújtása nélkül.Ha a Vendég az érkezést követően, de az előre lefoglalt időpont vége előtt – nem a Vendégháznak felróható ok miatt – távozik a szállásról, akkor a teljes, foglaláskor elfogadott szállásdíj a Vendégház tulajdonába kerül a teljes szolgáltatás nyújtása nélkül. Vendégek számának módosítása: Ha az érkezők létszámában változás történik a foglalásnál megadotthoz képest (többen vagy kevesebben jönnének), akkor azt kérjük mielőbb írásban jelezni, hogy a házat megfelelően készíthessük elő.

A 2016. évi CLVI. törvény kötelezi a szálláshely-szolgáltatót, hogy a szálláshely-szolgáltatást igénybe vevők törvényben meghatározott adatait a Kormány által kijelölt tárhely szolgáltató által biztosított tárhelyen rögzítse a törvényben meghatározott célból. Ez a tárhely a VENDÉG INFORMÁCIÓS ZÁRT ADATBÁZIS, vagyis a VIZA.
Ezt az okmányolvasó segítségével van lehetőségünk megtenni. Ahhoz hogy a szálláshelyet el tudják vendégeink foglalni, okiratukat be kell érkezéskor olvasnunk. Ellenkező esetben a szállást nem vehetik igénybe, a kifizetett szállásdíjat pedig nem áll módunkban visszafizetni!

Érkezés, távozás A vendégházat az érkezés napján 14.00 órától lehet elfoglalni, távozás napján pedig 10.00 óráig kell elhagyni. Korábbi érkezés vagy későbbi távozás a vendégház foglaltságának függvényében, a Szállásadóval történt előzetes egyeztetés alapján lehetséges.

A Vendég foglalásával (a foglaló befizetésével) elismeri, hogy az alábbi foglalási, módosítási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja.